Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (2.51 secunde)
Eu le-as da, dar nu am timp, Zei din candidu-mi Olimp, Turta dulce din cel munte, Cu paduri in fuste scurte, Ca frunzele le-au cazut De cand iarna le-a pascut.
Valea Tembi este situata in nord-estul Thessaliei, intre masivele Olimp si Ossa, la 25 km nord-est de Larissa, accesul se face pe autostrada E 75.
Dar, in multe culturi, exista si aluzii la faptul ca, in continuarea acestui act primordial, s-a desfasurat si o permanenta activitate de imbunatatire a speciei umane. Eroii Greciei antice au fost considerati hibrizi, aflati deasupra standardelor, nascuti din mame pamantene si tati coborati din Olimp.
La Scoala de Vara a femeilor social-democrate, eveniment care are loc zilele acestea in statiunea Olimp, Gabriela Firea, ministru si primvice PSD, a incercat, prin interpusi, sa-si faca cunoscuta intentia de a candida.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este asteptat sa-si petreaca sarbatorile pascale acasa, in judetul Constanta. De altfel, Politia este pregatita pentru a asigura paza sefului statului in statiunea Neptun, la vila prezidentiala de protocol.
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta.
Problematica eliminarii obligativitatii vizelor pentru cetatenii romani va constitui unul dintre subiectele ce vor fi abordate, miercuri, in cadrul intrevederii pe care presedintele Traian Basescu o va avea la Neptun cu liderul de la Casa Alba, George W.
La Imbunatatiri Funciare a fost nominalizat, pentru functia de director, Dumitru Bocai - cel care a candidat in alegerile locale pentru functia de primar al localitatii Ovidiu -, iar pentru sefia Estival Neptun este propus Dionisie Culetu, fost director la Malbera.
In noaptea alegerilor din noiembrie 2008 au sarbatorit victoria impreuna, la o carciuma din Bucuresti. Si in vara s-au intalnit "intamplator, la mare, la un restaurant din Neptun, de fata fiind si Dorin Cocos.
Eram pe plaja, la Neptun, si citeam ca sunt pe Coasta de Azur. Vreau sa spun ca, de la Ion Iliescu, si absolut toti vicepresedintii, Liviu Dragnea, Adrian Nastase, pentru mine au fost o surpriza, din 20 februarie.
Presedintele Traian Basescu si sotia lui, Maria, au dansat, vineri seara, pana aproape de miezul noptii, la restaurantul "Ciresica" din statiunea Neptun.
Se pare ca avand nevoie de femei, acestia le-au invitat pe Sabine la jocurile organizate in cinstea lui Neptun. Femeile au fost pacalite, pentru ca ele de fapt au fost rapite si au devenit sotiile romanilor.
Purtatorul de cuvant al societatii comerciale Dobrogea SA, Lina Chelaru, a declarat ca in prezent franzela de tip Neptun, care cantareste 250 de grame, se vinde cu sase lei in magazinele proprii, in crestere cu cinci bani.
Chiar daca s-ar putea crede ca pe seful Executivului il asteapta un week-end linistit petrecut pe plaja in compania incantatoarei sale sotii, lucrurile se pare ca nu vor sta nici pe departe asa, deoarece sambata este asteptat sa soseasca in statiunea Neptun seful statului, Traian Basescu care are programata o intrunire cu Tariceanu in aceeasi zi.
Ba ca presedintele ar fi venit inca de joi seara la vila sa de protocol din Neptun, ba ca acesta s-ar fi aflat inca la Bucuresti in cursul zilei de vineri.
Sambata, 15 aprilie, PD Mangalia organizeaza "Balul Iepurasului", la Discoteca "Why Not" din statiunea Neptun, la care sunt invitati atat membrii Organizatiei de Tineret a partidului, cat si cei "care vor sa fie cunoscuti si ce doresc sa se implice".
Atentie, Neptun iti poate pune un val pe ochi si s-ar putea sa nu mai vezi lucrurile la fel de clar.
Asa se face ca, in cursul zilei de ieri, 1 iunie a.c., DADL a organizat licitatie pentru inchirierea sectorului de plaja Neptun 2.
Triton si Pluto Triton (satelit al lui Neptun) si Pluto sunt asemanatori ca marime si compozitie. Ambii detin atmosfere rarefiate de azot.
Mai mult, pe langa presedintele ANPC, Catalin Teodorescu, pe litoral se afla chiar ministrul Mediului, Sulfina Barbu - care a fost prezenta in statiunea Neptun pentru o conferinta.
google-analytics.com